Meillä työskennellään hyvällä mielellä hyvässä porukassa!

Avoimuus, toisten kannustaminen, sujuva yhteistyö ja hyvä asenne pitää meidän porukan kasassa ja työilmapiirin välittömänä.

Laptitecilla arvostetaan hyvää työtä ja työkavereita

Luottamus Vapaus ja vastuu Kunnioitus Hyvä porukka ja työilmapiiri

Laptitec on työpaikka, jossa saat luottamuksen heti sisään astuessasi ja jossa kunnioitetaan hyvää työtä ja työkavereita. Uskomme, että vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Tämä tarkoittaa joustamista puolin ja toisin, sopivan vastuullisia työtehtäviä sekä vapautta vaikuttaa omaan työhösi. Annamme oppimisellesi tilaa ja kannustamme kehittymiseen. 

Meillä tehdään porukalla töitä hyvässä kunnossa ja hyvillä mielin.

Työhyvinvointi on merkittävä osa työssäjaksamista

Meillä työhyvinvointiin panostetaan kouluttamalla esimiehiä hyvään johtamiseen sekä huolehtimalla työtehtävien mielekkyydestä ja turvallisuudesta.

Uskomme, että työhyvinvointi koostuu pienistä teoista; hedelmäkorista kahvihuoneen pöydällä, yhteisistä virkistystapahtumista ja työkavereiden huomioimisesta.

Kouluttaminen lisää ammattitaitoa ja työn mielekkyyttä

Laptitecilla kannustetaan työntekijöitä laajentamaan osaamistaan osallistumalla erilaisiin koulutustilaisuuksiin ja työn ohessa tapahtuvien jatkokoulutusten muodossa. Meillä oman ammattitaidon kehittämistä arvostetaan ja annamme mielellämme mahdollisuuden siihen.

Tsekkaa somesta, mitä meillä tapahtuu!

  Oletko opiskelija ja tarvitset harjoittelupaikan tai opinnäytetyö aiheen?

  Tarjoamme sähkö- ja LVI-alan opiskelijoille työharjoittelupaikkoja haalariharjoittelusta työnjohtotehtäviin sekä mahdollisuuden tehdä opinnäytetyön.

  Ota yhteyttä

  Reetta Ojalehto

  HR- ja tuotannonassistentti
  050 590 0685