Hyvä rakentaja ymmärtää elämää.

Laptitecille tekniikka ei ole itsetarkoitus. Siksi haluamme, että ratkaisumme palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla juuri sinua, olitpa sitten rakentaja, omistaja tai tilojen käyttäjä.

Talotekniikkaa fiksusti ja laadukkaasti ympäri Suomen

Laptitec Oy on talotekniikkapalveluja tarjoava yritys, jonka kohteita ovat asunnot, toimitilat ja linjasaneeraukset. Palveluvalikoimamme sisältää LVI-, sähkö- sekä automaatioratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Vantaalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää toimivaksi todetusta konseptistamme!

Talotekniikkaa vuodesta 2004

Laptitecin, silloisen Terawatt Oy:n, toiminta alkoi vuonna 2004, kun yrityksen perustajaveljekset Jussi ja Aapo Holma päättivät alkaa yrittäjiksi opiskelujensa ohessa.

Toiminta laajeni siinä vaiheessa, kun Hannes Kokko astui kuvioihin mukaan ollen ensimmäinen täysipäiväinen työntekijä, Jussin ja Aapon jatkaessa opiskelua. Samalla yrityksen palvelut alkoivat kohdistua sähköpalveluihin.

Vähitellen yrityksen toiminta laajeni ja työntekijämäärä kasvoi. Yritys tarjosi sähkösuunnittelua ja -asennuksia pientalojen lisäksi pari- ja rivitaloihin sekä toimitilakohteisiin. Vuonna 2009 yrityksen toiminta laajentui koskemaan myös linjasaneerausten sähkösaneerauksia.

Terawattin omistajuus muuttuu

Vuonna 2011Terawatt liittyi Harjavalta-konserniin, kun Kastelli-talot osti Terawatt Oy:n osake-enemmistön. Samana vuonna SSP-talotekniikka fuusioitui Terawattiin ja yrityksen palvelut laajentuivat sähköpalveluista LVIS-palveluita tarjoavaksi yritykseksi.

Yritys jatkoi laajentumistaan osittain jopa kovallakin vauhdilla. 

Vuosien aikana yrityksen toiminta on keskittynyt palvelemaan pääurakoitsijoita, rakennusliikkeitä ja talotehtaita. Toiminta on laajentunut pientaloja toteuttavasta yrityksestä entistä enemmän rivi- ja kerrostalojen sekä liike- ja palvelutilojen talotekniikan toteuttajaksi.

Kastelli konserni jakaantuu ja Terawattista tulee osa Lapti Groupia

Vuoden 2018 alussa Kastelli Group jakautui kahdeksi erilliseksi konserniksi – Kastelli Group ja Lapti Group. Terawatt Oy:stä tuli osa Lapti Groupia ja samalla Terawatt vaihtoi brändi-ilmeen ja nimen Laptitec Oy:ksi. Lapti Group käsittää nyt Rakennusliike Laptin ja konsernin ulkopuolelle talotekniikka palveluja tarjoavan Laptitec Oy:n.Lapti Groupista löydät lisätietoa viereisestä linkistä Lapti Group

Laptitecin palvelut jakautuvat asunnot, liike- ja palvelutiloihin, putkiremontteihin ja pientaloihin. Yrityksen asiakkaita ovat pääurakoitsijat, rakennusliikkeet ja talotehtaat ympäri Suomen. Laptitec Oy:n toimitusjohtajana toimii edelleen Jussi Holma, joka on myös yksi Terawatt Oy:n perustajista. Laptitecin liikevaihto vuonna 2017 oli n. 25 miljoonaa ja yritys työllistää noin 190 alansa ammattilaista.

Kastelli-talot ostaa Laptitecin pientalojen LVI-liiketoiminnan ja sähköstä Kastellin osuuden

Vuoden 2019 marraskuussa Kastelli-talot Oy osti Laptitecin pientalojen LVI-liiketoiminnan ja sähköstä Kastellin osuuden. Jatkossa Laptitecin palvelut jakautuvat asuntoihin, toimitiloihin ja linjasaneerauksiin. Yrityksen asiakkaita ovat pääurakoitsijat, rakennusliikkeet ja talotehtaat. Laptitecin toimipisteet sijaitsevat Espoossa ja Vantaalla. Toiminta keskittyy pääsääntöisesti Etelä-Suomeen.

Palautteesi on meille tärkeää